Weekend plin cu evenimente, la Brașov și în împrejurimi. Avem parte de festivaluri, concerte în aer liber, spectacole, meciuri de fotbal, expoziții, dar și multe alte surprize.

Zilele Comunei Vulcan, pe terenul de fotbal din localitate. Deschiderea evenimentului va avea loc mâine, la ora 14. Robert Târnăveanu, Ciro de Luca, Ioana Bozga, Oana Radu sunt doar câțiva dintre interpreții care vor susține concerte aici. Duminică seara va fi un recital extraordinar Mira, iar totul se va încheia cu un foc de artificii.

Ediția 2022 a festivalului de muzică Rockstadt Extreme Fest a început miercuri și se încheie duminică, la Cetatea Râșnov. Cu 2 scene mari, teren de camping, food court și 55 de trupe care vor cânta în 5 zile, cea de-a 8-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock. Biletele și abonamentele au prețuri cuprinse între 100 și 700 lei.

De astăzi, până duminică, la Fundata avem OUTDOORZ Fest. La 1400 de metri altitudine, în comuna cu cel mai curat aer din România va avea loc un festival cu un concept inedit, unde fuzionează cele 3 pasiuni principale: muzica, natura și off-road-ul. Smiley, Spike și Proconsul sunt câțiva dintre cei care vor susține concerte aici.

 

VINERI

17.00 – până duminică la ora 20.00 – Lacul Noua – Summer Fair Festival – Dacă in poienita vă așteaptă Festivalul fructelor de mare, la intrarea în parc vă așteaptă o sumedenie de expozanți cu creații handmade de calitate, bijuterii, artizanat, decorațiuni, fashion dar și o sectiune BIO cu cosmetice bio și legume fructe direct de la producatorii

18.00 – Centrul Multicultural al Universității Transilvania – Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov vă invită să participați la deschiderea unei expoziții de celebrare a artistei Magdalena Rădulescu (1902-1983) curatoriată de Alexandra Ardelean.

 

SÂMBĂTĂ

11.00 – Muzeul de Etnografie Brașov – expoziție inedită – Ia și Cămașa de acasă – Țara Bârsei – Tipurile de cămăși specifice fiecărei subzone a Țării Bârsei, tehnicile, decorurile, denumirile locale, simboluri și detalii legate de evoluția acestora în timp vor putea fi descoperite prin intermediul unui film documentar prezentat în cadrul expoziției.

18.00 – concerte de orgă la Biserica Neagră, în cadrul Festivalului Organ Nights

20.00 – Piața Sf. Ioan – concert al Filarmonicii Brașov susținut de Orchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban. În program piese de Vivaldi și Piazzolla.

 

DUMINICĂ

16.00 – La Sfântu Gheorghe, meci de Liga 1, Sepsi OSK – UTA Arad. După eșecul de aseară, din Conference League, covăsnenii revin cu un meci tot în fața propriilor suporteri. Biletele au preturi cuprinse intre 20 si 40 de lei.

17.00 – Festivalul Musica Barcensis ajunge la Ghimbav. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Articolul precedentBrașov. DNA trimite în judecată doi ofițeri de poliție din cadrul structurii de Operațiuni Speciale
Articolul următorFC Braşov s-a întărit cu încă trei jucători!