14 percheziţii domiciliare, la Braşov

În această dimineaţă, începând cu ora 06.00, polițistii din cadrul IPJ Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, efectuează un număr de 14 percheziții, pe raza judetului Brașov, la domiciliile, sediile și punctele de lucru ale unor societăți comerciale și persoane fizice, într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brasov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit faptul că mai multe societati comerciale brașovene, au înregistrat în evidențele contabile, cheltuieli fictive reprezentând facturi fiscale de achiziție, materiale de constructii și facturi fiscale de prestări servicii. Prejudiciul creat bugetului de stat pentru care se efectuează cercetări se circumscrie valorii de 2.000.000 lei.

Cu ocazia perchezițiilor vor fi ridicate documente financiar contabile și alte mijloace de probă și vor fi audiate în cauză un număr de 4 persoane. Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Politiei Municipiului Brașov, Serviciul Criminalistic si luptători din cadrul SAS Brașov.

Articolul precedentOFICIAL. Primul caz de coronavirus CONFIRMAT în România
Articolul următorFOTO Sportivii de la Corona, 11 medalii la Naționalele de schi din Poiana Brașov