Criza provocată de pandemia de COVID-19 a arătat cât de importantă este tehnologia, internetul și dispozitivele inteligente pentru afaceri și, implicit, pentru IMM-uri.

Pentru a prospera în business în aceste vremuri afectate de pandemia COVID-19, mulți deținători de afaceri au trebuit să ia măsuri dedicate asigurării continuității, cum ar fi adoptarea serviciilor de cloud, îmbunătățirea serviciilor de internet, modernizarea site-urilor lor web și permiterea personalului să lucreze de la distanță.

Agenția de securitate cibernetică a UE (ENISA) a realizat un scurt ghid dedicat IMM-urilor, care conține 12 măsuri practice cu privire la modalitățile de a-și asigura corespunzător și sistemele utilizate și activitatea. 

Ghidul ENISA este disponibil pentru descărcare în limba română aici: https://dnsc.ro/vezi/document/ghid-pentru-asigurarea-securitatii-cibernetice-pentru-imm-uri

Articolul precedentPrognoza 13 decembrie. Vremea se răcește în toată țara. Maximele abia ating 11 grade
Articolul următorO imagine cât o mie de cuvinte: Tratamentul pentru o singură zi la Terapie intensivă a unui bolnav de Covid-19! Imagini CUTREMURĂTOARE