Sursa: ro.wikipedia.org

Ne plângem de zeci de ani de aglomerația de pe Drumul Național 1, suntem nemulțumiți că stăm ore întregi în trafic, însă din câte se pare, traficul aglomerat nu este cea mai mare problemă de pe DN1.

O spune chiar deputatul Partidului Național Liberal, Gabriel Andronache, cel care susține că în ultimii ani a solicitat mai multe puncte de vedere de la ministrul Transportului, atunci când a remarcat numeroasele nereguli de pe șoseaua care leagă Brașovul de București. Potrivit lui Gabriel Andronache, pe o porțiune de aproape 11 kilometri, între Nistorești și Câmpina, drumul are serioase probleme, iar siguranța șoferilor este în mare pericol. În ultimii ani au apărut, în zona respectivă, foarte multe denivelări, iar deputatul liberal a solicitat ministrului Transporturilor din 2016, Dan Marian Costescu, o explicație. Acesta i-a răspuns că „în zona respectivă sunt filoane de sare care, prin modificările de structură, duc la apariția denivelărilor, pe DN1„, existând, totodată riscul prăbușirii tramei drumului. Gabriel Andronache a mai solicitat actualului ministru al Transporturilor suplimentarea iluminatului public din zona trecerilor pentru pietoni de pe DN1.

Articolul precedentUn nou accident rutier, astăzi, pe Bulevardul Griviţei
Articolul următorFOTO+VIDEO Ce au găsit inspectorii OPC la restaurantul unde au mâncat cele 11 persoane cu posibilă toxiinfecție alimentară?