Reprezentanții Asociației pentru Siguranță Urbană și Mediere Brașov au postat pe pagina de Facebook un filmuleț cu un tânăr de 21 de ani, găsit în stare gravă, pe DN73A.

Potrivit ASUM Brașov, băiatul a fost găsit pe marginea drumului, între localitățile Șinca Veche și Șinca Nouă. Tânărul susține că ar fi fost bătut de mai multe persoane, iar apoi aruncat din mașină. A fost găsit de cei de la ASUM în jurul orei 23.00, la 4 kilometri de Șinca Nouă. Acesta acuza dureri în zona toracelui, picioarelor și capului. După ce i s-a acordat primul ajutor au fost sesizate, prin serviciul 112, organele abilitate. După efectuarea mai multor apeluri la 112, la aproximativ 50 de minute de la prima solicitare, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Brașov.

DN73A intre Sinca Veche și Sinca Noua. Tanar in varsta de 21 de ani abandonat pe marginea drumului. Acesta sustine ca a fost batut de un grup de persoane și aruncat din mașina. Noi l-am găsit în jurul orelor 23, semiconștient, pe marginea drumului, la aproximativ 4 km de Comuna Șinca Nouă. Afară era destul de frig. Acesta acuza dureri în zona toracelui, picioarelor și capului. După ce am acordat un prim ajutor am sesizat, prin serviciul 112, organele abilitate. După efectuarea mai multor apeluri la 112, la aproximativ 50 de minute de la prima solicitare, un echipaj SMURD a ajuns la fața locului. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Brașov. Considerăm că am făcut ceea ce trebuia.

Publicată de ASUM pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

Polițiștii au deschis și ei o anchetă în acest caz.

La data de 14 noiembrie, în jurul orei 01.10, Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că între localitățile Șinca Veche și Șinca Nouă, este o persoană căzută pe marginea drumului. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a identificat persoana în cauză, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 21 ani din municipiul Brașov. Echipajul medical aflat la fata locului a preluat și transportat persoana la spital, iar în urma investigațiilor medicale efectuate, medicii au stabilit că nu se impune internarea acestuia. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Zărnești continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentVIDEO Pericolele la care se expun bicicliștii din Brașov
Articolul următorÎnvățătoarea agresivă de la Școala Gimnazială Numărul 4 din Brașov a fost condamnată definitiv!