VIDEO Schimbări la Poliția Locală Brașov!

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că Radu Dascălu, socrul lui Marian Godină, se va ocupa de reorganizarea Poliției Locale. 

Ieșit la pensie, dar cu o activitate de peste 20 de ani în Ministerul Afacerilor Interne, Radu Dascălu va face parte din echipa de consilieri pe care o va avea actualul edil. În perioada următoare, angajații Poliției Locale vor fi supuși unor evaluări de competențe profesionale.

Radu Dascălu este fostul Șef al Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Brașov, cu o experiența de 23 de ani în cadrul structurilor MAI. În prezent, este Evaluator șef, sisteme de management al calitatii și evaluator tehnic pentru laboratoare de expertiza criminalistică în cadrul Organismului Național de Acreditare din România – RENAR. În următoarele două săptămâni ne vom ocupa de planificarea strategiei de eficientizare a Poliției Locale. Procesul va începe cu un sistem de evaluare a angajaților și al procedurilor interne și se va finaliza cu o reorganizare a acestei instituții. Am toată încrederea în experiența dnului Radu Dascălu și în viziunea lui despre cum ar trebui să funcționeze Poliția Locală, astfel încât să fie un partener de bază al instituțiilor administrative locale, dar și al cetățenilor„, a declarat primarul Allen Coliban.

Articolul precedentPolițist acuzat de luare de mită, folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual şi abuz în serviciu, condamnat de Curtea de Apel Brașov
Articolul următorCOVID-19. 4,56 este incidența cumulată în județul Brașov! 6 localități au depășit rata de infectare de 5 la mia de locuitori!