Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 Poliție Brașov, Biroul Rutier Brașov și Postul de Poliție Sânpetru,  au organizat și desfășurat, astăzi, în intervalul 12.00 – 14.00, o acțiune pe raza localității Sânpetru, județul Brașov, ce a avut ca obiectiv verificarea respectării prevederilor legale în contextul stării de urgență adoptate prin Ordonanțele Militare în vigoare, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, precum și verificări pe linie rutieră.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au legitimat peste 180 de persoane și au controlat aproximativ 170 autovehicule, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.500 lei, dintre acestea 13 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep., 1 pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare și 1 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi.

De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză și au retras un certificat de înmatriculare pentru conducerea unui autovehicul, a cărui inspecție tehnică periodică era expirată. În acțiune au fost angrenate 28 forțe de ordine, care au acționat, în sistem integrat, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, fiind utilizate 14 autospeciale.

Polițiștii reamintesc tuturor cetățenilor faptul că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, iar necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. În cazuri de urgență, care necesită intervenția promptă a structurilor specializate apelați Sistemul Național Unic de Urgență 112!

Articolul precedentBebeluș de doar o lună, vindecat de coronavirus
Articolul următorAurelian Bădulescu, semnal de alarmă, după adoptarea tacită a Autonomiei Ținutului Secuiesc: Domnule Ciolacu, ați girat o CERERE DE DIVORȚ între PSD și Ardeal