Zilele trecute a avut loc deschiderea oficială pentru public a Fermei Educaționale a Animalelor Salvate, care a primit numele de Hope Farm. Deschiderea are loc în prezența primului grup de copii care vizitează acest loc și care va afla povești interesante și inedite despre fiecare specie prezentă acum la fermă.

3 cai, 5 măgăruși, 10 capre, 2 oi, un porc, 3 iepuri, 4 găini și un cocoș, dar și o pereche de curcani mândri și-au găsit aici adăpost. Acest loc are și un scop educațional, unde copii pot vedea cum cresc animalele într-o mică fermă care a devenit casa lor, unde sunt îngrijite, hrănite, dar cel mai important…sunt iubite, așa cum merită fiecare suflet. Hope Farm se întinde pe o suprafață de 7.000 metri pătrați, în cadrul Sanctuarului de Urși Libearty. Ferma este complet separată de țarcurile urșilor și este înconjurată de un gard opac. Fiecare specie are o zonă de plimbare și adăpost.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, ferma va fi deschisă pentru vizitare în zilele de marți și sâmbătă. Întrucât pentru a ajunge la fermă turul se face prin Sanctuarul Libearty, condițiile de vizitare ale fermei sunt aceleași cu cele ale Sanctuarului, unde copiii sub cinci ani nu au acces. Intrarea la Hope Farm va fi gratuită pentru copiii de până la 18 ani, studenții și adulții vor plăti 10 lei, peste prețul biletului de intrare în Sanctuar, iar adulții 15 lei. Pentru vizita la fermă limita maximă este de 25 de persoane si biletele pot fi achiziționate online de pe www.millionsoffriends.org.

Foto și video: Asociația Milioane de Prieteni

Articolul precedentBrașovul, sub avertizare meteo COD GALBEN
Articolul următorProtocol pentru prevenirea pericolelor cauzate de apariţia urşilor