VIDEO Concert ONLINE, astăzi, al Filarmonicii Brașov

Filarmonica Brașov se alătură campaniei declanşate la nivel mondial, de limitare a răspândirii coronavirsului.

Muzicienii instituției brașovene vor rămâne aproape de publicul meloman, de brașoveni și de cei care iubesc muzica. În fiecare zi de joi, de la ora 19.00, Filarmonica va transmite în mediul online un Concert Simfonic înregistrat din Arhiva de Excelență a Filarmonicii Brașov.

Este un moment delicat. Oamenii intră în panică. Artiștii și instituțiile de cultură, au responsabilitatea de a păstra prin muzică flacăra credinței și a unității, pentru că muzica este și a fost dintotdeauna o emoție vie ce a unit oamenii, în cele mai frumoase forme. Decizia de a transmite Concerte Simfonice înregistrate în ziua obișnuită de concert, exprimă gândurile de solidaritate, de bunătate și de compasiune cu tot ce se întâmplă acum în lume. Traversăm o perioadă cu care nu ne-am mai confruntat și reacționăm diferit. Dar muzica și actul artistic au ținut oamenii împreună, emoțional au fost mult mai aproape unii de alții, mult mai uniți.

Concertul poate fi urmărit AICI, de la ora 19.00!

Articolul precedentActivitatea cu publicul a fost suspendată la Casa Județeană de Pensii Brașov! Unde puteți cere informații?
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Medic din Brașov, luat cu izoleta!