A devenit o tradiţie ca la mijloc de decembrie, Consiliul Judeţean Braşov să organizeze premierea celor mai merituoşi elevi, profesori, sportivi şi antrenori din judeţul nostru. În acest an, galele care răsplătesc excelenţa în educaţie şi în sport vor avea loc în data de 11 decembrie, la Centrul Cultural „Reduta”.

În şedinţa ordinară a forului deliberativ judeţean desfăşurată în 28 noiembrie, au fost aprobate premiile în bani pe care le vor primi olimpicii braşoveni din învăţământul preuniversitar, profesorii care i-au îndrumat, performerii sportivi la campionatele mondiale, europene şi naţionale, precum şi antrenorii lor. Bugetul pentru stimulentele financiare acordate elevilor cu rezultate bune la etapele internaţionale sau naţionale şi profesorilor lor este de 123.000 lei, iar cel destinat stimulentelor financiare pentru sportivi şi antrenorii principali, de 180.000 lei.

Pregătirea Galelor de premiere a excelenţei în educaţie şi în sport – 2019

A devenit o tradiţie ca la mijloc de decembrie, Consiliul Judeţean Braşov să organizeze premierea celor mai merituoşi elevi, profesori, sportivi şi antrenori din judeţul nostru. În acest an, galele care răsplătesc excelenţa în educaţie şi în sport vor avea loc în data de 11 decembrie, la Centrul Cultural „Reduta”. În şedinţa ordinară a forului deliberativ judeţean desfăşurată în 28 noiembrie, au fost aprobate premiile în bani pe care le vor primi olimpicii braşoveni din învăţământul preuniversitar, profesorii care i-au îndrumat, performerii sportivi la campionatele mondiale, europene şi naţionale, precum şi antrenorii lor. Bugetul pentru stimulentele financiare acordate elevilor cu rezultate bune la etapele internaţionale sau naţionale şi profesorilor lor este de 123.000 lei, iar cel destinat stimulentelor financiare pentru sportivi şi antrenorii principali, de 180.000 lei.Adrian-Ioan Veştea, preşedintele CJ Braşov, prezintă mai multe amănunte.

Publicată de Consiliul Județean Brașov pe Vineri, 29 noiembrie 2019

 

Articolul precedentAtenție, părinți! Sute de jucării contrafăcute, la un complex comercial din Brașov
Articolul următorCOD GALBEN emis de meteorologi!