VIDEO Bărbatul care a încercat să jefuiască sucursala CEC Bank din Răcădău a fost capturat

În urma unui complex de activități investigativ-operative, astăzi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au identificat persoana bănuită de tâlhărie calificată, săvârșită la data de 23 aprilie a.c., când ar fi pătruns într-o unitate bancară, situată pe raza municipiului Brașov, având fața acoperită și în mână un obiect ce părea a fi pisol, iar fără să exercite acte de violență sau să-și însușească vreo sumă de bani, a părăsit în fugă locația.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cooperare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale – IGPR, Biroului de Investigații Criminale Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 27 ani, din municipiul Brașov, în urma căruia au fost obținute probe cu privire la săvârșirea infracțiunii respective.

Cel în cauză a fost reținut,  pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Articolul precedentAcord oficial pentru proiectarea Sălii Polivalente
Articolul următorAtenționare meteorologică de vreme rea