The Motans, 3Sud Est și Grasu XXL, la Brașov, în acest weekend.

Festivalul hiturilor revine la Brașov. Au mai rămas două zile până la diMANSIONS Fun Garden. Unul dintre cele mai așteptate evenimente de profil din județ va avea loc între 24 și 26 iunie, în parcul Coresi Bussines Campus din cartierul Tractorul. 17 artiști vor concerta în cele trei zile. The Motans, Emaa, Guess Who, Grasu XXL, Fly Project, 3 Sud Est sau Bosquito sunt câteva numele grele ale industriei muzicale din România care vor cânta la festival. Amănunte ne oferă Daniel Șanta, directorul festivalului.

Avem o schimbare cumva de profil. Noi am fost în primă fază percepuți ca un festival retro. În care majoritatea artiștilor erau din anii 80-90. Ușor ne-am orientat și avem cel puțin seara de vineri dedicată publicului tânăr. Suntem foarte entuziasmați, totul merge brici în momentul de față. Pregătirile decurg perfect și ne așteptăm și la vreme bună. Așa că brașovenii au toate motivele să iasă din case și să petreacă alături de noi. Rugămintea mea este ca oamenii să vină din timp, să aibă suficient timp să-și schimbe biletele în brățări și să aibă parte de o experiență plăcută, relaxantă.

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro. Costă 100 de lei pentru o zi și 200 de lei abonamentul pentru toate cele trei zile. Accesul se va face pe la intrarea din strada Turnului, zona parcării Parcului Tractorul.