Pe data de 9 decembrie 2008, la doar 36 de ani, înceta din viață goalkeeper-ul ghanez Ibrahim Dossey.

Dossey s-a născut la Accra, capitala statului african Ghana, iar din anul 2000, cu ajutorul antrenorului român Petre Gavrilă, ajunge în România, care devine țara lui adoptivă, evoluând pentru echipele FC Brașov, Rapid București, CS Unirea Sânnicolau Mare și Pandurii Târgu Jiu.

Cu câteva zile înaintea tragicului accident, Ibrahim semnase un contract cu FCM Târgoviște, unde, din nefericire, n-a mai apucat să joace, deoarece pe 13 septembrie 2008, aproape de Breaza, județul Prahova, este implicat într-un accident de mașină ce l-a trimis într-o comă profundă, iar după aproximativ trei luni, în urma unui stop cardio-respirator, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București. A lăsat în urma sa o nevastă și o fetiță.

Ibrahim Dossey a fost înmormântat la Hârșova, județul Constanța, după obiceiurile religiei islamice, la vârsta de 36 ani, pe 10 decembrie 2008, rămânând să se odihnească pe veci în țara sa adoptivă, România. După decesul său s-a hotărât organizarea, la Brașov, în luna decembrie, a unui turneu anual care-i poartă numele.

Articolul precedentLucrările Companiei Apa de la Brașov și Săcele, finalizate
Articolul următorHANDBAL: Corona, înlocuită de Bistriţa în Cupa EHF