Viceprimar din județul Brașov, aproape de tragedie!

Eveniment neplăcut, care putea deveni o adevărată tragedie, pentru viceprimarul unei localități din județul Brașov. 

Este vorba despre viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, care susține că a fost atacat, în plină stradă, de trei indivizi, care l-au lovit cu un levier și un cuțit. Acesta i-ar fi certat pe agresori pentru că au aruncat un ambalaj pe geamul mașinii în care erau.

„Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier şi cuţit, în parcarea de lângă primărie. Un concetăţean care a sărit să mă apere a fost şi el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (…). Duba a fugit spre Braşov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când aşteptau în coloana de maşini în faţa primăriei (…). Ei au tras pe dreapta şi şi-au făcut damblaua. Poliţia îi caută acum. Dacă puteţi da informaţii, vă sunt recunoscător”, a precizat Erwin Albu, pe Facebook.

Victima a depus o plângere la Poliție. „La nivelul municipiului Codlea a fost înregistrată o sesizare a unui bărbat în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că în data de 4 iulie, în jurul orei 19.30, ar fi fost agresat fizic, în timp ce se deplasa pe o stradă a municipiului Codlea. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune o soluţie legală la finalizarea cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Brasov, Alina Ivan.

 

Articolul precedentModificări pe traseul liniei 22
Articolul următorAmenzi de peste 6.500 de lei primite de șoferi