ULTIMĂ ORĂ: Protest pașnic, ASTĂZI, la Brașov

Iubitorii de animale din tot municipiul Brașov doresc să iasă în stradă, astăzi, de la ora 17.00, atunci când este programat un protest pașnic, în fața Inspectoratului de Poliție Județean. 

Revoltați de ceea ce s-a întâmplat acum câteva zilela un adăpost pentru câini neautorizat, din Prejmer, brașovenii vor să protesteze, astăzi, pașnic, în fața Inspectoratului Județean de Poliție, situat pe strada Nicolae Titulescu. Oamenii doresc, astfel, să-și exprime nemulțumirea față de gestul de cruzime al administratorului acelui adăpost, Bogdan Cepoiu, care a lăsat să moară de foame zeci de câini.

În aceeași măsură vor să convingă autoritățiile că o astfel de situație trebuie drastic pedepsită. De ce la sediul IPJ se organizează acest protest? Pentru că acolo se află Bogdan Cepoiu, administratorul adăpostului din Prejmer, care a fost reținut, azi-noapte, pentru 24 de ore, de polițiștii brașoveni. Toate amănuntele despre organizarea protestului din această seară le găsiți pe grupul de facebook Protecția Animalelor Brașov.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Bărbatul acuzat că a înfometat până la moarte zeci de câini a fost reținut de polițiști
Articolul următorINFORMARE METEO: Se-ntorc ninsorile