Într-o conferință de presă susținută, astăzi, primarul Brașovului, George Scripcaru, a vorbit despre posibila colaborare dintre clubul Corona și echipa de fotbal de liga a treia, Steagul Roșu Brașov. 

Acesta a dat garanții că municipalitatea se va implica material pentru ca gruparea de fotbal să continue activitatea în cele mai bune condiții.

Cei de la Corona mi-au prezentat stadiul discuțiilor la care au ajuns cu reprezentanții Steagul Roșu Brașov. S-a ajuns la o concluzie bună, iar în faza aceasta, municipalitatea va avea o implicare în returul campionatului, fără a prelua vreo responsabilitate din trecut. Îi vom ajuta, însă doar de acum încolo. Vrem să dăm o șansă pentru următoarele luni, iar din vară să înceapă o reconstrucție totală. Avem nevoie de legendele fotbalului braşovean. Din acest punct de vedere, Adrian Szabo va fi cel care va coagula toată activitatea. Acesta va avea responsabilitatea să coordoneze clubul. Va avea obligaţia să prezinte un proiect credibil, viabil, care să fie pus în aplicare cu toate datele existente în momentul de faţă.

Pe termen scurt, vom identifica soluțiile pentru ca această echipă să finalizeze campionatul actual. Sunt și acele aspecte juridice care trebuie rezolvate privind patrimoniul și stadionul. Nu preluăm echipa! Dar ajutăm financiar formaţia să termine acest retur. Nu vom încerca să ne implicăm în ceea ce s-a întâmplat în trecut. Echipa va fi ajutată să supraviețuiască până la finalul campionatului și ne vom implica pentru reorganizarea întregii activități din vară, a precizat primarul George Scripcaru.

Articolul precedentStarea drumurilor naționale din centrul țării
Articolul următorVIDEO Bărbat rătăcit pe munte, salvat de jandarmii montani brașoveni