FOTO Accident grav, între Dridif și Voila! 5 israelieni implicaţi

În jurul orei 15:50 Dispeceratul ISU Brașov a fost informat cu privire la producerea unui accident rutier intre două autoturisme, între localitățile Dridif și Voila.

În urma impactului a rezultat o victima conștientă, încarcerată. ISU BRAȘOV intervine cu două echipaje de prim ajutor, o autospecială cu apă, spumă și un echipaj de descarcerare.

Bilanțul persoanelor implicate în accidentul rutier:
5 cetățeni Israelieni, într-un autoturism:
– o persoana de sex feminin, încarcerată, conștientă, scaun dreapta, s-a procedat la descarcerare acesteia – se afla într-o stare destul de grava, membrul superior drept și membrul superior stâng au fost prinse si prezintă multiple fracturi
– o persoana de sex masculin, fara probleme medicale
– 3 copii, unul dintre ei are o ușoară lovitura la nivelul capului
– un cetățean român, în celalalt autoturism – fără probleme medicale

„Pe DN1, între localitățile Dridif și Voila, a avut loc un accident rutier. În fapt, un bărbat, în vârstă de 37 ani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. – agent de poliție Nadia Olaru.


La eveniment a fost alocat și un echipajul de terapie intensiva pentru preluarea persoanei de sex feminin. Un copil de 5 ani este transportat la Spitalul Municipal Făgăraș și o persoana de sex feminin in momentul de fata este transportata către UPU Brașov.

FOTO: ISU BRASOV

Articolul precedentTrei ordine de protecție provizorii emise, în weekend, de polițiștii brașoveni
Articolul următorTransportatorii de mărfuri și persoane, verificați la sânge! Peste 400 de sancțiuni aplicate