Turneu internațional de box, în februarie, la Brașov!

Pentru prima dată în istorie, municipiul Brașov va fi gazda unui turneu de box de anvergură mondială. Brașov Open va avea loc pe 22 februarie și va alinia la start peste 200 de sportivi din 30 de țări ale lumii. Vor fi organizate meciuri pentru băieți și fete, la juniori și tineret.

Daniel Ursache, cel care antrenează și primul campion național la box pe care l-a dat Brașovul după mult timp, este principalul organizator. A primit sprijin pentru a pregăti acest eveniment extrem de important pentru boxul românesc de la președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, dar și de la Federația Română de Box. Turneul se va desfășura pe două ringuri de box care vor fi amenajate la Sala Sporturilor. Printre țările care și-au anunțat, deja, prezența, se numără Ucraina, Moldova, Bulgaria, Ungaria și Serbia.

Vrem, pe această cale, să-i mulțumim președintelui Consiliului Județean, dl Adrian Veștea, care susține necondiționat sportul de performanță din Brașov. Fără ajutorul dânsului nu am fi putut organiza acest eveniment internațional în orașul nostru. O asemenea competiție nu cred că s-a organizat vreodată la Brașov. Un turneu de anvergură, cu peste 200 de sportivi din toată lumea, reprezintă un eveniment cu totul special în istoria boxului de la noi”, a declarat Daniel Ursache, principalul organizator al Brașov Open.