Trafic rutier complet interzis, de mâine, pe o stradă din municipiul Braşov

Marți, 22 octombrie, vor începe lucrările de modernizare a rețelelor de apă la tronsonul I, cuprins între strada Dorobanţilor şi strada N. D. Cocea. Traficul rutier va fi interzis complet pe această porțiune de stradă din 22 octombrie până în data de 3 noiembrie 2019.

Pentru informarea conducătorilor auto care au intenția să se deplaseze spre strada Nicolae Titulescu, au fost montate doua panouri de presemnalizare pe bulevardul 15 noiembrie și unul pe strada Castanilor.
Circulația va fi posibilă pe străzile:
• N. Titulescu, între Castanilor și Dorobanților
• Dorobanților – Română – N.D. Cocea – N. Titulescu/15 Noiembrie.
Pentru cei care au intenția să se deplaseze dinspre Calea Bucuresti, traficul auto va fi presemnalizat pe C. București în zona cunoscută cu numele de ”3 alimentare”. Circulația va fi posibilă pe strada N. Titulescu, între Calea București si N.D. Cocea și poate fi continuată pe N.D. Cocea – Păun Pincio – Dorobanților – 15 Noiembrie. Accesul pe str. N. Titulescu în zona Castanilor-Dorobanților nu va fi posibil decât dinspre centrul orașului sau dinspre Castanilor.
Pentru ca lucrările să se desfășoare conform graficului, începând cu data de 21.10.2019, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze pe porțiunea cuprinsă între str. Dorobanților și N. D. Cocea.
Mai multe despre această lucrare, găsiți aici: https://www.apabrasov.ro/traficul-rutier-va-fi-interzis-complet-pe-tronsonul-i-de-pe-n-titulescu/

Articolul precedentBraşoveni depistaţi băuţi şi fără permis, la volan
Articolul următorMinoră dispărută la Cluj, căutată în toată țara