Târg forestier în aer liber, de astăzi, la Brașov VIDEO

Forest Romania 2019 este singurul târg forestier în aer liber, cu demonstratii practice, ce se va desfasura in perioada 5 – 7 septembrie, la Zizin, comuna Tarlungeni, județul Brașov.

Timp de 3 zile, vizitatorii celei de-a 3-a ediţii a expoziţiei FOREST ROMANIA vor avea ocazia să afle ultimele noutăţi din domeniul tehnologiilor forestiere prezentate de cele peste 60 de companii expozante, să urmărească un amplu program de demonstraţii practice, precum şi să participe la dezbateri interactive, pe teme de actualitate, în cadrul secţiunii de Forum.

Propunând ca temă centrală în anul 2019 „Gestionarea durabilă a pădurilor- contribuţie activă la protejarea climei”, sunt organizate în perioada 5 – 7 Septembrie (Zizin, jud. Braşov) o serie de evenimente menite să informeze publicul vizitator asupra noilor tendinţe şi inovaţii în sectorul forestier. Astfel, FOREST ROMANIA devine locul de întâlnire pentru un public specializat, format din experţi, reprezentanţi din domenii precum: cercetare, industrie, asociaţii de profil precum şi autorităţi publice.

Articolul precedentVIDEO Amenzi mai mari pentru folosirea telefonului la volan
Articolul următorVIDEO Târgul Gaudeamus, în Piața Sfatului