Târg de primăvară, ASTĂZI, la Okianotecă

Dragi prieteni ai Okianotecii, primăvara s-a instalat binișor și la noi în cuib – acolo unde miresmele de zambile și de plante medicinale ne învăluie zi de zi.

Și cum altfel să celebrăm acest frumos anotimp dacă nu printr-un mic târg cu frunze și legume proaspete, aromat cu fructe și dulcețuri, cu bunătăți de post și produse autohtone direct din gospodăriile țăranilor autentici din proiectul Adoptă un țăran? Vom avea pentru voi salate și urzici, ceapă și usturoi verde, rădăcinoase și murături, zacuște și dulcețuri, tocane de legume și siropuri, miere și magiunuri, mere, ceaiuri și sucuri, toate delicioase și potrivite pentru o primăvară energică și frumoasă tare!

Însă nu doar mâncărurile alese își fac loc la noi în okianotecă, ci și atelierele cu ștaif, pentru mici și mari deopotrivă. Iar în această frumoasă zi de sâmbătă ne vom îndeletnici cu meșteritul unor cărticele de aforisme marca PILLS, vom povesti și învăța cum se croiește și coase o cămașă din bumbac 100% natural, vom croșeta cu Gabriela Bularca și ne vom juca boardgames puse la dispoziție gratuit de oamenii faini de la Ludicus Games. Lily Mokuş îi va picta pe cei mici pe față în culori multe, iar noi vă vom povesti istoricul proiectului Adoptă un țăran, dar și cum s-a născut Okianoteca. În plus, admirăm expoziția de tablouri semnate Sebastian Cristian Udrea, dar și o colecție de 8 costume populare autohtone din colecția profesorului Sorin Apan.

Când facem toate astea? Pe 23 martie, de la 12 fix.
Unde? Pe Mureșenilor 1, la Okianotecă!

Articolul precedentÎntrerupere de energie electrică, pe o stradă din Brașov
Articolul următorS-a urcat băut la volan, deși era instructor auto