Sursa: Buna Ziua Brasov

Pe 19 și 20 decembrie, brașovenii sunt așteptați să admire decorațiunile pentru perioada sărbătorilor de iarnă făcute de copiii din centrele DGASPC Brașov

Sărbătoarea Crăciunului este acel moment din an când tuturor ne place să credem, despre noi înșine și despre cei din jurul nostru, că suntem mai buni, mai deschiși, mai curați. Este momentul din an în care privim mai cu atenție în jurul nostru și în care reușim să vedem dincolo de prejudecăți, stereotipii și șabloane.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov organizează, în perioada 19 – 20 decembrie 2019, între orele 1500 și 1900, la Coresi Shopping Resort, în zona Ludotecii, cea de a cincea ediție a Târgului de Crăciun al DGASPC. Un eveniment menit a arăta brașovenilor că tinerii din centrele de plasament dăruiesc la fel de mult pe cât primesc. Și o fac în felul lor, din toată inima.

„Timp de două zile îi așteptăm pe brașoveni să admire și, de ce nu, să plece acasă cu decorațiuni făcute de copiii noștri pentru perioada sărbătorilor de iarnă”, sustin reprezentantii DGASPC.

Articolul precedentO nouă etapă încheiată, la Aeroportul Brașov
Articolul următorPolițiștii avertizează! Atenție la spărgătorii de mașini