Tânăr reținut pentru posibilă înșelăciune

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Buzău fiind suspectat de tentativă la înșelăciune.

Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi postat, pe un site, un anunț privind vânzarea unei locuințe situate în municipiul Brașov, iar un bărbat în vârstă de 25 ani din județul Buzău s-a arătat interesat de achiziționarea acesteia.

Însă, în urma discuțiilor avute cu presupusul vânzător, cumpărătorul a avut suspiciuni cu privire la tranzacție și a anunțat Poliția, care a organizat un flagrant.

În momentul în care cei doi s-au întâlnit pentru acordarea avansului și încheierea actelor, poliţiştii au procedat la prinderea presupusului vânzător.

„În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. ”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Articolul precedentBătut și șantajat de trei bărbați
Articolul următorFOTO Cum arată DN13, după asfaltarea din zona Pădurea Bogății?