Tâlhărie, în miezul nopții, într-un magazin din Brașov

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”, împotriva unui bărbat în vârstă de 45 ani din municipiul Săcele, județul Brașov.

În fapt, în noaptea de 22/23.01.2019, în jurul orelor 00.30, bărbatul în cauză a pătruns într-o societate comercială situată în municipiul Brașov, în timpul programului de funcționare, de unde a sustras bunuri, trecând cu acestea de linia caselor de marcat, fără să achite contravaloarea lor. În momentul în care a fost interceptat de agentul de pază al magazinului, pentru a-și asigura scăparea, a scos un cuțit cu care i-a amenințat, atât pe agentul de pază, cât și pe casierul societății, după care a fugit.

Imediat după sesizarea faptei, polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Brașov, au procedat la perierea zonei, iar în proximitatea locului faptei, au depistat autorul tâlhăriei, asupra acestuia identificându-se produsele sustrase. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată” în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Articolul precedentCFR modernizează un sector de cale ferată din județul Brașov
Articolul următorRazie a Poliției Rutiere! 159 de autovehicule verificate