SURSE: Femeia găsită moartă în Bartolomeu ar fi fost înjunghiată și bătută

O femeie de 87 de ani a fost găsită decedată într-o locuință situată pe strada Ioan Huniade, din cartierul Bartolomeu. 

Update:

Surse judiciare au declarat, pentru newsbv.ro, că victima a fost omorâtă cu mai multe lovituri de cuțit și a fost bătută cu obiecte contondente. Astfel, în prezent se fac cercetări într-un dosar deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Știre inițială: 

Poliția Criminalistică este la fața locului, iar martorii susțin că ar fi vorba despre o crimă, deoarece pe corpul victimei au fost găsite urme de violență. Circulația în zonă este blocată de Poliție, iar la fața locului a ajuns și o Ambulanță, la solicitarea oamenilor legii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Autoritățile urmează să stabilească în ce condiții s-a produs tragedia.

Potrivit IPJ Brașov, astăzi, în jurul orei 14.35, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe str. Ioan Huniade din mun. Brașov, jud. Brașov, o persoană de sex masculin se manifestă violent și ar distruge mai multe componente ale unui imobil și ale curții aferente acestuia.

Echipajul de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, care s-a deplasat, de îndată, la fața locului, a reușit depistarea și identificarea persoanei în cauză. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei. Polițiștii, împreună cu un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Cauza se află în competența proprie a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Articolul precedentBASCHET: Olimpia CSU Brașov, victorie cu CSM Satu Mare!
Articolul următorCompania Apa: „Avarie pe o stradă din Braşov”