Universitatea Transilvania din Brașov, în parteneriat cu Mondly, una din cel mai bine cotate la nivel mondial companii care creează aplicații de limbi străine, vor inaugura joi, 28 martie 2019, ora 16:00, Laboratorul Mondly de la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Transilvania.

Laboratorul IT este dotat cu computere de ultimă generație pe care se pot dezvolta aplicații iOS. Firma brașoveană Mondly a sponsorizat Facultatea de Matematică și Informatică cu 20 de computere iMac în valoare de 27.000 de euro. După inaugurarea laboratorului, va avea loc prezentarea cursului „Introducere în dezvoltarea aplicațiilor Ios”, iar apoi studenții vor fi invitați să-și spună părerile și să-și formuleze așteptările despre acest curs.

Evenimentul de la Facultatea de Matematică și informatică este o continuare a parteneriatului demarat între Universitatea Transilvania și Mondly, colaborare ce urmărește dezvoltarea profesională a studenților brașoveni pasionați de tehnologia informației. În urmă cu trei săptămâni, Mondly a donat 10 iMAC-uri și Facultății de Inginerie electrică și știința calculatoarelor. Acțiunea se va desfășura în Corpul P al Universității Transilvania din strada Iuliu Maniu nr. 50, în sala P II 4.

Articolul precedentCel mai mare târg de locuri de muncă, astăzi și mâine, la Brașov
Articolul următorProcuror brașovean, candidat la șefia Parchetului General