SR Braşov, eliminată din Cupa României! Antrenorul Tiberiu Ghioane şi-a dat demisia!

Echipa de liga a treia SR Braşov a fost eliminată din Cupa României. În turul 4 al competiției, galben-negrii au pierdut meciul susținut miercuri după-amiaza, pe Stadionul Tineretului, în compania echipei harghitene de liga a doua FK Csikszerede Miercurea Ciuc, scor 2-6, 1-3 la pauză.

Meciul a fost dominat clar de ciucani, care au profitat de erorile grave de marcaj din defensiva braşovenilor. Jelena Richard a reuşit o triplă pentru oaspeți, în minutele 20, 25 şi 82. Celelalte goluri ale echipei din Miercurea Ciuc au fost marcate de Kelemen, în minutul 43, Jebari, în minutul 46 şi Bărăbaş, în minutul 90.

Pentru galben-negrii a reuşit o dublă Vlad Olteanu. Primul gol a fost marcat dintr-o lovitură liberă perfect executată de la peste 20 de metri lateral dreapta, direct sub transversală, în minutul 34. În minutul 58, Vlad Olteanu a făcut dubla pe contraatac, cu un şut din câțiva metri, sub transversală.

La finalul confruntării, antrenorul celor de la SR Braşov, Tiberiu Ghioane, a anunțat că îşi dă demisia. „Este nevoie de un şoc la echipă şi sper să îşi revină, dar fără mine. Eu mă opresc aici. 100% nu mă mai răzgândesc. Jocul a arătat foarte rău şi nu mai pot continua la echipă. O să-i anunț şi pe băieți şi le doresc numai bine. Sper ca persoana care va veni în locul meu să facă mai multe„, a declarat Tiberiu Ghioane.

În campionat, etapa viitoare, SR Braşov va juca în deplasare, în weekend, la Plopeni.