Spectator de la Cerbul de Aur: “M-am simțit umilit! TVR își bate joc de noi”!

Grandios la TV, invizibil la fața locului. Cam așa a arătat festivalul Cerbul de Aur în prima seară. La cât de așteptat a fost, la fel de mare este și dezamăgirea celor mai mulți spectatori prezenți la eveniment aseară.

Dacă în fața micului ecran puteam urmări un show impresionant, în Piața Sfatului lucrurile au stat cu totul diferit. Sute de camere, aparatură uriașă, lumini orbitoare, toate acestea făceau ca un spectator să nu vadă în cele mai bune condiții festivalul care pare că a fost realizat special pentru telespectatori, nu și pentru cei care au plătit de la 70, la 215 lei, pentru a se bucura de spectacol de la fața locului. Aflați la zeci de metri distanță de scena grandioasă, mulți au putut observa doar niște umbre mișcătoare și cântătoare. Unii chiar au preferat sa urmărească artiştii online, pe tvrplus.ro, deşi erau la faţa locului.

Din nepăsare, ignoranță sau lipsă de respect, în multe momente, organizatorii nu au binevoit să proiecteze imagini din timpul showului pe cele două plasme uriașe de lângă scenă, astfel că, efectiv, de pe scaune nu puteai vedea nimic. Sperăm că “profesioniștii” de la TVR vor ține cont de “scăpările” din prima seară și vor asculta nemulțumirile celor prezenți la un festival organizat, în mare măsură, din bani publici. Noroc cu showul incendiar oferit de Ștefan Bănică Jr. la final, care i-a mai liniștit pe spectatorii dezamăgiți.

Articolul precedentFOTO Amplă acțiune de ecologizare pe Tâmpa
Articolul următorFOTOGALERIE Turistă din America, accidentată pe Tâmpa