Spectacol oferit de persoanele cu dizabilități din Brașov

Direcția de Asistență Socială Brașov vă invită la Sala Patria, mâine, începând cu orele 15.30, la a noua ediție a evenimentului „Dizabilitatea dincolo de aparențe”.

Evenimentul face parte din Strategia de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov pentru perioada 2019-2023, aprobată prin HCL nr. 69/2019 și este organizat cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități, zi marcată în întreaga lume în data de 3 decembrie. Direcția de Asistență Socială Brașov și Primăria Municipiului Brașov, împreună cu artiști, parteneri fideli, organizații neguvernamentale și unități de învățământ din Municipiul Brașov și-au propus și în acest an organizarea unui spectacol de grație, talent și sensibilitate cu scopul de a promova talentul, curajul și perseverența persoanelor cu dizabilități în demersul de a câștiga respectul și aprecierea oamenilor față de această categorie de persoane. Intrarea este liberă.

Articolul precedentHOCHEI: Viitorul sună bine! Corona învinge Steaua, la juniori
Articolul următorCe sume vor încasa brașovenii implicați în procesul electoral organizat pentru alegerile prezidențiale?