Șoferii din județ, depistați băuți și fără permis, la volan

Polițiștii brașoveni au desfășurat, ieri, mai multe acțiuni specifice pentru menținerea siguranței rutiere.

Astfel, angajații posturilor de Poliție Șoars și Hârseni au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Mândra, care a condus un autoturism pe DN1, între localitățile Făgăraș și Mândra. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere“, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Polițiști de la Codlea au depistat, în trafic, pe strada Chimiștilor, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,60 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Totodată, oamenii legii din Zărnești au depistat în trafic, pe strada Mare din oraș, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a condus un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,47 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Articolul precedentSpectacolele Operei Brașov de luna aceasta
Articolul următorVIDEO Suplimentare de personal și ample modernizări, la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie