Șoferi depistați băuți și fără permis, în trafic

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 41 ani din localitatea Hărman, jud. Brașov, care conducea un autovehicul pe str. Zaharia Stancu din mun. Brașov.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat, neavând, astfel, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii au oprit în trafic, pentru control,  un bărbat, în vârstă de 30 ani, care conducea un autovehicul pe DJ131F, pe raza localității Ungra, jud. Brașov, care conducea un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.74 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 07.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 57 ani,  care conducea un autovehicul pe str. Tăbăcari din mun. Făgăraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.54 mg/l alcool pur.

De asemenea, în jurul orei 07.30, polițiștii au oprit în trafic,pentru control, un alt bărbat, în vârstă de 42 ani,  care conducea o autoutilitară pe str. Tăbăcari din mun. Făgăraș, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.57 mg/l alcool.

Prin urmare, ambii conducători auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”uz de fals” și “fals material în înscrisuri oficiale”.

În fapt, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 06.30, cadrele de poliție au oprit în trafic, un bărbat, în vârstă de 33 ani din localitatea Dumbrăvița, jud. Brașov, care conducea un autovehicul pe DJ112A.

Conducătorului auto i-au fost solicitate, pentru control, documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul prezentând un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia.

În urma examinării acestuia, polițiștii au constatat faptul că elementele de siguranță nu corespund cu cele ale permiselor emise de către autoritățile din statul  respectiv, existând  suspiciunea că ar fi falsificat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentGrav accident! 3 copii au intrat cu sania într-o maşină!
Articolul următorNoul și vechiul rector al Universității Transilvania