Șoferi depistați băuți la volan

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

  • La data de 22 februariec., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 21 ani, care a condus un autoturism pe str. Hărmanului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur.

 

  • Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au depistat în flagrant, la data de 23 februariec., în jurul orei 09.10, pe str. Timișul Sec din municipiul Brașov, un bărbat în vârstă de 62 ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,48 mg/l alcool pur.

 

  • La data de 23 februariec., în jurul orei 02,00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism pe str. Egretei din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.41 mg/l alcool pur.

 

  • La data de 23 februariec., în jurul orei 02.20, lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Predeal, au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 23 ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe bdl. Libertății din orașul Predeal, jud. Brașov.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur.

 

  • La data de 23 februariec., în jurul orei 17.15, lucrători din cadrul Poliției orașului Rupea, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 38 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Viscri, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur.

 

  • La data de 23 februariec., în jurul orei 02,10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 32 ani, care a condus un autoturism pe str. Poienelor din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.63 mg/l alcool pur.

 

  • La data de 23 februariec., în jurul orei 01,50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 32 ani, care a condus un autoturism pe str. Toporașului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.55 mg/l alcool pur.

 Toți conducătorii auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul precedentA lovit un copil cu maşina şi a fugit de la locul accidentului
Articolul următorZiua Protecției Civile, de mâine, la Brașov