Incident, în această după-amiază, pe strada Toamnei, din municipiul Braşov.

Elena Aretty Mureşan a postat pe grupul de Facebook INFORMAŢII RUTIERE BRAŞOV o poză în care se vede că un şofer care conducea un autoturism pe strada Toamnei a intrat într-un semafor, iar în urma evenimentului rutier a fost rănit şi un biciclist.

„Un bărbat, care conducea un autovehicul pe str. Toamnei din Brașov a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și a accidentat un bărbat, care se afla în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, ulterior, a lovit semaforul amplasat la nivelul trecerii pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,82 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului”, a menţionat agentul de poliţie Nadia Olaru.

FOTO: FACEBOOK / INFORMAŢII RUTIERE BRAŞOV / ELENA ARETTY MUREŞAN

Articolul precedentCOVID-19. Situația la zi, în județul Brașov!
Articolul următorColonelul Alexandru Keresztes, care a gestionat situația critică de la Spitalul Județean din Focșani, infectat cu noul coronavirus!