Șeful OPC Brașov: “Autoritățile au fost informate despre focarul de hepatită de la Școala 12, însă nu au făcut absolut nimic”!

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor a inițiat acțiunea privind focarul de hepatită A de la Școala Gimnazială Nr. 12, din municipiul Brașov. Asta susține comisarul șef al instituției, Sorin Claudiu Susanu, care spune că autoritățile știau chiar de la părinți despre problemele de la unitatea de învățământ, dar nu au luat absolut nicio măsură. Abia la intervenția OPC Brașov au declanșat procedurile obligatorii.  

“Întreaga acțiune de astăzi, de la Școala Gimnazială Nr. 12, a fost inițiată și declanșată de către instituția pe care o reprezint. Noi am solicitat echipe din partea DSP și am făcut acest lucru pentru că părinții ni s-au plâns că în urma numeroaselor sesizări adresate altor instituții, de câteva săptămâni, nu s-a luat nici un fel de măsură și nimeni nu a intervenit la această școală. Părinții ne-au comunicat că au făcut sesizări în diferite forme, atât către DSP, cât și către Poliție, dar, cu toate acestea, până astăzi se pare că nu s-a întâmplat absolut nimic. Am informat, astăzi, prefectul, despre întreaga situație și cunoștea în amănunt toate problemele de la mine, personal, chiar dacă precizările dânsului sunt de altă natură”, a declarat șeful CRPC Brașov, Sorin Susanu.
Articolul precedentPrefectura confirmă focarul de Hepatită A din Brașov! Ce măsuri urgente au fost luate?
Articolul următorAccident rutier pe Drumul Poienii