Agenția pentru Protecția Mediului Brașov informează toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu, despre apariția Ordinului nr.1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.

Prezenta procedură reglementează condițiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, în acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr.195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere faptul că autorizaţia de mediu şi autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu trebuie să solicite (viza anuală) la Agenția pentru Protectia Mediului Brașov în fiecare an, cu minim 60 de zile înainte de ziua și luna în care a fost emisă autorizația de mediu sau autorizația integrată de mediu.

Pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov va înștiința printr-o adresă oficială toți titularii/deținătorii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu, despre apariția actului normativ mai sus amintit”, a precizat Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Brașov.

Articolul precedentAnunţ important pentru angajatori!
Articolul următorFOTO – Accident rutier, cu șase victime, în această dimineață, pe DN 10