Record de participanți la finala Promo Rally, de la Prejmer

68 de concurenți (52 amatori și 16 licențiați) și-au exprimat dorința de a participa, astăzi, pe circuitul de karting din Prejmer, județul Brașov, la ultima etapă a sezonului cu numărul patru al campionatului Promo Rally TOTAL.

Dacă își vor onora cererile toți cei 68 de participanți, va fi cel mai mare număr de concurenți din întreg sezonul patru al Promo Rally TOTAL powered by SDS. Între cei care și-au exprimat dorința de participare, se numără toți cei implicați în lupta pentru podiumurile claselor puse în joc.

Numărul mare de participanți, miza accesului pe podium și nu în ultimul rând schimbarea prognozată a vremii vor fi tot atâtea ingrediente pentru un spectacol automobilistic pe cinste. Concurenții vor lua startul începând cu ora 10:00 într-o manșă de recunoașteri, urmată de o manșă de antrenament și două manșe de concurs. Rezultatele live ale competiției pot fi urmărite pe www.rallycontrol.ro, puse la dispoziția campionatului Promo Rally TOTAL powered by SDS de către Federația Română de Automobilism Sportiv.

Având în vedere faptul că partenerii competiției pun premii interesante la dispoziția tuturor celor prezenți, organizatorii speră că pe lângă recordul de concurenți, astăzi va fi doborât și recordul de spectatori prezenți.

Articolul precedentÎncepe Brașov Kids Trophy 2019! Programul complet al competiției
Articolul următorFOTO „SlanăFest” vă aşteaptă, şi astăzi, cu cele mai apetisante preparate