Recital inedit, astăzi, la Muzeul Casa Mureșenilor

Opera Brașov și Muzeul „Casa Mureșenilor” vă invită astăzi, de la ora 17.00, la muzeu, la Recitalul de la ora 5, intitulat „Mi-ai venit în suflet, primăvară!”. Evenimentul muzical va fi susținut de artiștii Operei Brașov: Maria Petcu-Catrina – soprană, Lorand Cristian – bariton, împreună cu Nora Vlad – actriță și Simona Patriche –pianistă.

Programul recitalului este alcătuit, în cea mai mare parte, dintr-un gen muzical foarte îndrăgit de public: romanța. Dintre melodiile care vor putea fi audiate în cadrul Recitalului de la ora 5 din această săptămână amintim: „Deschide fereastra”, „Toate florile din lume” de Dumitru Lupu, „Ciobănașul”, „A venit aseară mama” de Vasile Militaru, „Înserare” de Dan Mizrahy, „La umbra nucului bătrân” de Ionel Fernic, „De tine nu-mi mai este dor” de Florentin Delmar, dar și două piese ale compozitorului brașovean Ion Criveanu: „Mama” și „Împreună”.

Biletele pentru Recitalul de la ora 5 se găsesc la Muzeul „Casa Mureșenilor” (Piața Sfatului nr. 25), înainte de eveniment. Prețul biletelor este de 2 lei pentru elevi și studenți, 5 lei pentru adulți și 3 lei pentru pensionari.

Articolul precedentCeasuri țărănești, expuse la Muzeul de Etnografie
Articolul următorS-a modificat programul de vizitare de la Cetatea Feldioara