Reacția PSD Brașov după demiterea Guvernului

Organizația județeană a Partidului Social Democrat a emis un comunicat de presă după căderea Guvernului Dăncilă, de astăzi. Îl redăm, integral, mai jos.

Haosul în care Klaus Iohannis aruncă azi țara, lăsând-o fără viziune și program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă și în pline alegeri prezidențiale va avea efecte devastatoare pentru economie și pentru imaginea României în plan extern.

Această zi de joi va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia și democrația românească. PSD îi asigură pe toți românii că acest moment negru pentru țară va fi de scurtă durată, pentru că, în mai puțin de un an, vom reuși să scăpăm definitiv, prin votul la prezidențiale, locale și parlamentare de promotorii sărăciei și concedierilor.

Până atunci, această moțiune a fost doar o etapă în lupta noastră cu partidele austerității.

Îndemnăm românii să studieze atent lista rușinii, lista celor care au spus azi: DA, vrem salarii și pensii tăiate, DA, vrem peste 400.000 de concediați din sistemul public, DA, vrem să pedepsim mediul de afaceri și să stopăm programele pentru tineri antreprenori!

PSD va căuta în Parlament cele mai bune soluții pentru a scurta cât mai mult perioada de haos și suntem convinși că avem forța să o facem. Votarea moțiunii de cenzură înseamnă începutul unei perioade de instabilitate și austeritate pentru România.

Le cerem românilor să se mobilizeze la prezidențiale și să nu lase toată puterea în mâinile unui singur om, mai ales în mâna unuia care nu a făcut nimic pentru români timp de cinci ani.

PSD va continua să lupte pentru fiecare român!

Biroul de presă al PSD Brașov

Articolul precedentAccident, pe DN1! Impact între un microbuz și un autoturism
Articolul următorLa un pas de tragedie! Bărbat împușcat, la Racoș