Raul Pușcă, polițistul local care găsește copiii pierduți

Aflat în misiune de menținere a ordinii și liniștii publice în zona Primăriei Brașov, polițistul local Raul Pușcă a auzit strigătele de disperare ale unei femei. Agentul s-a apropiat de ea, încercând să o liniștească pentru a putea afla ce s-a întâmplat. Femeia își pierduse copilul de opt ani. Îl căutase, însă era deznădăjduită pentru că nu l-a putut găsi cu niciun chip.

Experimentat deja în căutarea și găsirea minorilor pierduți în centrul orașului, polițistul local nu a stat pe gânduri și a pornit în căutarea lui, nu înainte însă de a-l da în consemn prin dispecerat. Polițistul local a reușit să îl găsească în mai puțin de 15 minute, spre bucuria mamei și a surorii lui. Copilul a ieșit dintr-o tufă din Parcul Titulescu, unde s-a ascuns de frică pentru că se pierduse de cei dragi.

Aventura familiei s-a petrecut ieri, în jurul orei 17.00, când deja se lăsase întunericul și s-a încheiat după ce și tatăl copilului a ajuns la Primărie, unde a insistat să formuleze o scrisoare de mulțumire polițistului local.

Raul Pușcă a intrat în atenția publică drept polițistul copiilor pierduți prin postările de pe pagina de Facebook “Fabrica de tătici”. De remarcat este faptul că, anul trecut polițiștii locali au găsit și redat familiilor lor (unul de origine franceză) șase copii pierduți în centrul orașului, în special în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Articolul precedentFOTOGALERIE 30 de milioane de euro pentru modernizarea Făgărașului
Articolul următorProcurorii Curții de Apel Brașov au trimis în judecată un polițist din conducerea Serviciului Rutier