RAT Brașov va asigura curse în alte două localități din județ

După mai multe luni de așteptare, transportul metropolitan va ajunge la Râșnov și, foarte probabil Codlea, din 23 decembrie. Cel puțin așa s-a stabilit împreună cu reprezentanții Asociației Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului Brașov.

Toate detaliile au fost pregătite, astăzi fiind făcută chiar și o vizită în teren, cu un autobuz articulat – la care a participat primarul Râșnovului, Liviu Butnariu, directorul Asociaţiei Metropolitane de Dezvoltare Durabilă a Transportului Braşov, Aurelian Danu și reprezentați ai RATBV – traseul viitoarei linii fiind parcurs de unul dintre autobuzele care vor circula pe linia 120. Pe traseu au fost identificate unele zone, unde trebuie executate mici modificări, pe care Primăria Râșnov le va rezolva. La capătul de linie, de pe strada I.L. Caragiale, trotuarul nu permitea încadrarea corespunzătoare a autobuzelor RAT. Autoritățile locale au decopertat deja zona unde trebuia făcut mai mult loc, iar mâine se va finaliza lucrarea, astfel încât, pe 23 decembrie, transportul metropolitan să fie operabil.

„Pentru Codlea, luni vom da o hotărâre de Consiliu Local, și cel mai probabil, tot în data de 23 va fi și la noi”, a declarat, pentru newsbv.ro primarul municipiului, Mihai Cîmpeanu.

Tot pe 23 decembrie, transportul metropolitan ar putea ajunge și la Prejmer și Feldioara. În prezent, RAT Brașov asigură curse în localitățile Ghimbav, Cristian, Bod și Sânpetru.

Articolul precedentO altă instituție de cultură își schimbă conducerea
Articolul următorFOTO La un pas de moarte, din cauza unei bomboane! Jandarmii i-au salvat viața