Promo Rally, mâine, la Brașov

Dacă prima etapă a sezonului 2019 – 2020, programată la Râșnov, a avut un număr total de 35 de participanți, a doua rundă, desfășurată la Odorheiu Secuiesc, a avut la start 37 de concurenți, la Brașov, în acest weekend, vor concura 42 de sportivi înscriși, deja, până în acest moment.

Ca și studiu de caz, organizatorii sunt convinși că această creștere a concurenților se datorează creșterii în calitate a produsului Promo Rally TOTAL. Iubitorii sportului auto dornici să-și arate talentul în pilotajul sportiv au găsit și la Râșnov și la Odorheiu Secuiesc locul prielnic unde ei pot concura. Examenele primelor etape fiind trecute cu bine de către organizatori, participanții au înțeles că merită să participe la un asemenea eveniment de sport auto.

Fiind vorba despre locul de naștere al proiectului Promo Rally TOTAL, locația din cartierul Bartolomeu al Brașovului, vom constata că doar câțiva concurenți sunt “noi“ pentru etapa a III-a. Ceea ce întărește afirmația de mai sus, anume faptul că ediția 2019 – 2020 a Promo Rally TOTAL a crescut în calitate, în anvergură și de ce nu, în spectaculozitate.

În aceste condiții, etapa a III-a a campionatului Promo Rally TOTAL având la start 42 de potențiali participanți este gata de start duminică, 19 Ianuarie 2020, pe un traseu complet nou trasat de către campionul brașovean Puiu Rusu.

Lista de înscrieri poate fi accesată aici.

Așa cum au anunțat, organizatorii sunt pregătiți să-i primească și pe însoțitorii participanților dar și pe spectatorii neutri care vor alege să petreacă o excelentă zi de duminică la o competiție sportivă auto dedicată amatorilor.

Etapa a treia se va desfășura după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere
Articolul precedentPREMIERĂ pentru învățământul brașovean! Trei elevi din aceeași promoție au fost admiși la Oxford!
Articolul următorVIDEO Un șofer inconștient a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens, pe un drum național din județul Brașov