Programul de pregătire al echipei Cetate Râșnov

Jucătorii grupării de fotbal din liga a treia, Olimpic Cetate Râșnov, vor reveni la antrenamente, după vacanța de iarnă, luni, 13 ianuarie.

Oficialii formației brașovene au perfectat patru partide amicale pentru luna februarie. Așadar, Olimpic Cetate Râșnov va întâlni, în ordine, pe Concordia Chiajna (liga a doua, pe 5 februarie, la Cheile Grădiștei), CS Tunari (liga a treia, pe 12 februarie, la Cheile Grădiștei), Aerostar Bacău (liga a treia, pe 15 februarie, la Tărlungeni), KSE Târgu-Secuiesc (liga a treia, pe 29 februarie, la Târgu Secuiesc).

Ne-am propus ca până la startul returului să jucăm 6-7 meciuri de pregătire. Deocamdată am parafat patru amicale“, a spus antrenorul Florin Dîrvăreanu, pentru Monitorul Expres. Potrivit aceleiași surse, Cetate Râșnov s-a despărțit de jucătorii Alexandru Țuțu, Andrei Gavrilă și Ion Mihai. În schimb, brașovenii au prelungit contractele veteranilor Andrei Poverlovici și Sorin Strătilă. Olimpic Cetate Râșnov va debuta în campionat pe data de 7 martie, acasă, împotriva grupării Flacăra Moreni.

Articolul precedentDezvăluiri: caracatița jurnaliștilor și analiștilor plătiți de PSD din bani publici
Articolul următorPovestea Luciei Lungu, primul salvator montan cu acte, din România (FOTO)