Astăzi, în cea mai mare parte a ţării, regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-estul şi sud-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în Moldova şi în zona Carpaţilor Meridionali. În zonele joase de relief, pe alocuri se va semnala ceaţă, dimineaţa.

In Bucuresti, valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

La munte, valorile termice vor creşte uşor faţă de ziua anterioară, astfel că vremea va fi normală termic pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în masivele sud-vestice. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Munţii Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali. Dimineaţa, pe văi şi în depresiuni se va forma ceaţă. 

Articolul precedentHoroscopul furiei. Zodiile care văd ROȘU în față când se enervează. Fugi din calea lor!
Articolul următorMedicii trag un semnal de alarmă! A apărut o nouă tulpină COVID, mai periculoasă decât Delta