Primul cadru medical din Brașov omorât de coronavirus!

Este vorba despre o asistentă în vârstă de 58 de ani, care a murit, azi-dimineață, în jurul orei 2.00, la Spitalul Colentina din București, acolo unde a fost dusă, la începutul săptămânii, în stare gravă, cu elicopterul.

Femeia fusese diagnosticată cu gripă inițial, fără alte probleme medicale. A fost internată în Spitalul de Pneumoftiziologie Brașov cu suport ventilator și transferată luni, 6 aprilie, la Spitalul suport Colentina. Întrucât a dat semne de recuperare, pacienta a fost detubată vineri, dar, ulterior, starea de sănătate s-a înrăutățit și a decedat azi-noapte. Autoritățile susțin că victima ar fi fost infectată de soțul ei, care lucrează la CFR Marfă. Totodată, se pare că, pe lângă soțul brașovencei, și una dintre fetele decedatei a luat virusul. Cei doi sunt internați la Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov. Din fericire, starea lor este stabilă.

Mesajul tulburător al conducerii Spitalului Militar, după dispariţia asistentei decedate în urma infecţiei cu coronavirus!

Articolul precedentDSP Braşov: „Focar de infecţie la Spitalul Judeţean”! 13 cadre medicale infectate cu COVID-19!
Articolul următorMesajul tulburător al conducerii Spitalului Militar, după dispariţia asistentei decedate în urma infecţiei cu coronavirus!