Primele imagini cu interlopii REȚINUȚI în dosarul de infracțiuni informatice! Convorbirile telefonice dintre aceștia

Săptămâna trecută, polițiști din cadrul BCCO Brașov, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Brasov, în colaborare cu polițiști din cadrul SCCO Vâlcea, SCCO Brăila și cu sprijinul IPJ Brașov-Serviciul Criminalistic, luptători din cadrul SAS Brașov, au efectuat 20 de percheziții în județele Brașov, Vâlcea și Brăila.

Newsbv.ro a intrat, în exclusivitate, în posesia imaginilor cu persoanele reținute, dar și a convorbirilor telefonice dintre suspecți. Detalii, AICI

În cauză au fost efectuate cercetări cu privire la o grupare infracțională organizată, care în perioada august 2018-decembrie 2019 a acționat pe teritoriul SUA, grupare specializată în săvârșirea de infracțiuni informatice. De asemenea, în aceeași cauză, concomitent au fost efectuate percheziții în Ungaria și Germania.

În Brașov au fost efectuate 18 perchezitii domiciliare, pentru care exista mandate de perchezitie domiciliara la domiciliul persoanelor suspecte, precum și în locații unde existau indicii că persoanele cercetate ar locui fără forme legale. Trei bărbați au fost arestați preventiv pentru 24 de ore, iar alte două femei au fost plasate sub control judiciar.

Articolul precedentVIDEO Elevii de la Șaguna, din nou, cei mai buni
Articolul următorFOTO Focar de infecție, în cartierul Noua