FOTO – Prima zi de muncă pentru absolvenții școlilor de poliție

24 de absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, și doi de la Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca au intrat, de luni, în rândurile polițiștilor brașoveni.

„Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale. Mulțumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat și susținut în alegerea pe care ați făcut-o, aceea de a fi polițiști. Îi asigur că Poliția Română este pregătită pentru integrarea și protejarea voastră, pentru asigurarea condițiilor de muncă și eficientizarea activități’’, a explicat chestorul general de poliție Ioan Buda, inspector general al Poliției Române.

Tinerii vor activa în cadrul Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică. Selecția se va face în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire, dar şi în funcţie de opţiunile candidaților.

Cea mai mare medie de absolvire este, 9.54, și a fost obținută de agentul de poliție Radu-Andrei Țuțală, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina.

 

Articolul precedentIncendiu, chiar acum, la Vlădeni! O persoană este rănită!
Articolul următorSumă colosală licitată pentru un loc de parcare din Brașov