Polițiștii brașoveni, activități dedicate copiilor (VIDEO)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Inspectoratul de Politie Județean Brașov a organizat activități cu caracter educativ-preventiv, la care au fost invitați elevi din ciclul primar și gimnazial, din unitățile de învățământ de pe raza județului Brașov.

Activitățile au debutat la sediul I.P.J. Brașov și au constat în prezentarea tehnicii din dotarea Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Serviciului Rutier, precum și exerciții demonstrative cu câinii de serviciu. În continuare copiii au fost conduși în incinta unui centru comercial situat în mun. Brașov unde au vizionat un film, s-au plimbat cu trenulețul, au servit masa și au primit cadouri.

În același centru comercial IPJ Brașov a organizat standuri expoziționale la care au participat polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului Criminalistic și Serviciului Rutier care au organizat jocuri, testări ale cunoașterii regulilor de circulație și siguranță personală prin chestionare, precum și distribuirea unor materiale cu recomandări utile pentru toți copiii prezenți. Inspectoratul de Politie Județean Brașov ureaza „La multi ani” tuturor copiilor și celor ce au suflet de copil!

Articolul precedentFOTO+VIDEO Investiție de peste 200.000 de dolari, la Spitalul de Pediatrie
Articolul următorBrașovul, în sărbătoare!