Potrivit Libertatea, percheziția cu cântec, de zilele trecute, de la locuința familiei consilierului județean PNL Andrei Kadas a fost înregistrată de o cameră amplasată pe casca unui polițist care participa la acțiune. În imagini, susține Libertatea, s-ar observa cum mascații sunt prietenoși cu micuții aflați în încăpere, tocmai pentru a nu-i speria, intervenția fiind, potrivit celor prezenți, un exemplu de percheziție civilizată.

Însă, potrivit aceleiași surse, de teama liderilor Partidului Național Liberal, care ar fi în strânsă legătură cu interlopii căutați, șefii Poliției preferă să tacă și să nu facă publică înregistrarea, iar imaginea instituției să aibă, astfel, serios de suferit.

DETALII, AICI.

Totodată, într-o postare publicată pe site-ul propriu, polițistul Marian Godină, care a luat parte la perchezițiile de săptămâna trecută, susține că acestea s-au realizat la adresele scrise în mandat, iar că în astfel de cazuri copiii sunt tratați cu multă prietenie, din același motiv menționat mai sus, pentru a nu se panica.

DETALII, AICI. 

Articolul precedentSchioare de la Corona, locul 7 în Elveția
Articolul următorPromo Rally TOTAL, astăzi, la Braşov