O nouă campanie de deratizare pe domeniul public

În municipiul Brașov începe o nouă campanie de dezinsecție, deratizare și deparatizare pe domeniul public.

Astfel, din 12.08.2019 se vor efectua:
– servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public si privat al Municipiului Brasov.Substantele utilizate sunt : Cymina Plus, avand substanta activa cypermetrin folosite pentru combaterea insectelor adulte si Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa S-metopren.

Incepand cu data de 19.08.2019 se vor efectua:
– servicii de deratizare pe suprafata domeniului public si privat al Municipiului Brasov.Substantele utilizate sunt : Colbrom Pasta, Deration Pellet avand substanta activa bromadiolone si Agrorat Wax Blocks, avand substanta activa brodifacoum
– tratamente pentru combaterea capuselor in zonele de agrement ( parcuri, locuri de joaca etc) din municipiul Brasov.Substanta utilizata este : Solfac EW 50 , avand substanta activa cyfluthrin. Produsele mentionate se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

Brașovenii sunt rugați ca in perioada executiei tratamentelor pentru combaterea capuselor si a serviciilor de dezinsectie pe domeniu public si privat, sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu.
In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Articolul precedentBrașovenii rămân, din nou, fără apă potabilă
Articolul următorErasmus+, un program de succes pentru Universitatea Transilvania din Brașov