O mamă a ameninţat că îşi omoară copilul! Misiunea poliţiştilor, încheiată după miezul nopţii (FOTO+VIDEO)

Eveniment care se putea transforma într-o tragedie, ieri, în localitatea braşoveană Ghimbav.

UPDATE – Potrivit IPJ Braşov, în jurul orei 1.30 s-a realizat pătrunderea în interiorul imobilului în conditii de siguranță. Nu au fost înregistrate victime omenesti. Copilul și mama sa au fost preluați de către echipajul medical aflat la fața locului și transportați la spital pentru evaluare medicală.

ŞTIRE INIŢIALĂ, 13 ianuarie:

O familie cu un copil s-a baricadat în casă, iar adulţii nu vor să deschidă autorităţilor. Evenimentul are loc chiar în timpul unei anchete sociale a Direcţiei pentru Protecţia Copilului. Sunt la fata locului cei de la SIC – IPJ, SAS – IPJ, Gruparea Mobila de Jandarmi, Politia Ghimbav si Ambulanta. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat de catre reprezentanti ai Protectiei Copilului Brasov cu privire la faptul ca o femeie, in varsta de 39 de ani, din orasul Ghimbav, judetul Brasov, s-ar fi baricadat in locuinta sa împreună cu fiul său minor în vârstă de 6 ani și jumătate si refuza orice comunicare cu autoritatile.
La fata locului se afla echipaje de politie, luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Brasov, precum si un negociator din cadrul IPJ Brașov, care incearca realizarea unui dialog, in vederea scoaterii in siguranta din locuinta, atat a copilului, cat si a persoanelor aflate in interior.

Articolul precedentBărbat reținut după ce a fugit de la locul accidentului
Articolul următorFOTO Accident cu două victime, în judeţul Braşov!